AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković poručio je da bi Socijaldemokratska stranka, umesto što laže i obmanjuje javnost, trebalo da se suoči sa katastrofalnim bilansom vladavine Borisa Tadića i svim porazima za koje je odgovoran.

- Dok je on pričao o crvenim linijama, njegovi ljudi su između Srbije i Kosova i Metohije postavljali de fakto granične linije i instalirali prištinske carinike između Srba i Srba - naveo je Petković.

Umesto što duva u jedra stranim ambasadorima, i saučestvuje neosnovanim napadima na sopstvenu državu, Tadić bi trebalo da zna da je vreme kada su klijenti tuđih ambasada vladali Srbijom odavno prošlo, i da ništa neće postići dodvoravanjem stranim centrima moći. O katastrofi koju je Tadić Srbiji prouzrokovao boreći se tobože za Kosovo i Metohiju, a zapravo uzmičići i na političkom i na diplomatskom planu, pisaće se istorijske monografije, i neće ga oprati ni Sava ni Dunav, naveo je on.

- Zato, neka se SDS okane  priče o Kosovu i Metohiji i suludih napada na predsednika Vučića, koji je jednom za svagda stao na put Tadićevoj politici urušavanja i uništavanja Srbije - istakao je Petković.

#Petar Petković

#SDS

#SNS