AKTUELNO

Srbija je zbog svojih uspeha danas mnogima trn u oku, i svedoci smo delovanja jedne široke koalicije spoljnih i unutrašnjih subjekata koji žele da na svaki način uspore razvoj naše zemlje i sapletu je u borbi za očuvanje državnih i nacionalnih interesa, navodi u svom pisanom saopštenju član GO SNS Petar Petković.

Glavna meta napada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u kojem opravdano prepoznaju najzaslužniju osobu za to što je naša zemlja danas na nezaustavljivom putu razvoja i obnove ekonomske i političke snage.

Glavno oružje u tim napadima je propagandna mašinerija Dragana Đilasa i njegovih političkih i tajkunskih partnera, a reč je, podsetiću, o ljudima koji su besomučno pljačkali Srbiju i naše nacionalno bogatstvo deponovali na ofšor račune.

Nedopustivo je to što ta grupa, čije su veze sa inostranim faktorom i kriminalnim klanovima javna tajna, udara, ne samo na svog glavnog političkog protivnika predsednika Vučića, već i na porodicu šefa države, čime čine delikt ne samo protiv porodice Vučić, već i protiv naših najsvetijih nacionalnih vrednosti.

Porodica je zabran u koji niko ne sme da dira, pogotovo ne sa nečasnim motivima i na lažovski i klevetnički način, jer ako naš politički i pravosudni sistem danas zažmuri pred ovom pojavom, onda više ničija porodica neće biti zaštićena.

Politička borba je često prljava i bespoštedna, ali mora postojati prag koji se ne sme prelaziti, a to je integritet i svetost porodice, i ko god je odan srpskim vrednostima neće imati razumevanja i reči opravdanja za bezdušnu harangu na predsednika i njegovu decu.

#Petar Petković