AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin danas je obišao Policijsku upravu u Pančevu i tom prilikom istakao da ovaj grad, kao ni bilo koji drugi grad u Srbiji neće biti prostor za obračun narko-dilera koji truju našu decu.

Ministar Vulin koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao ovu policijsku upravu, istakao je da su u proteklom periodu sve preduzete mere, kao i pojačana kontrola i prisustvo policije na ulicama grada Pančeva dali željene rezultate, ali je isto tako poručio da se postignuti nivo bezbednosti građana mora održati.

Ministar unutrašnjih poslova pohvalio je rad pripadnika Policijske uprave u Pančevu, istakavši da je ubistvo u Starčevu rešeno brzo na vrlo efikasan način, kao i jezivo ubistvo rumunske državljanke koju su majka i sin ubili i zakopali u porodičnoj kući.

Foto: MUP

- Brzim i efikasnim radom policije rasvetljeno je ubistvo u Starčevu, osumnjičeni su u pritvoru i ovim putem želim da ponovim da je jedno lice stradalo u toku obračuna dve narko-bande. I ovog puta želim da ponovim da lice nije stradalo u nekakvom navijačkom obračunu, već u okršaju dve suprotstavljene narko-bande - kazao je ministar Vulin.

Foto: MUP

Ministar Vulin je podvukao da svi pripadnici policije koji učestvuju u sklanjanju narko-dilera, ubica, lopova i džeparoša sa naših ulica, imaju apsolutnu njegovu podršku, kao i podršku predsednika Vučića.

Ministar unutrašnjih poslova dodao je da su u proteklom periodu na području grada Pančeva rasvetljene brojne teške krađe, pre svega masovni slučajevi obijanja vikendica i prodavnica iza kojih, kako se sumnja, stoje dve organizovane bande.

Foto: MUP

- Ni jedan zločin ili krađa neće ostati nerešeni i nerasvetljeni, bezbednost građana je prioritet policije i njeni pripadnici svojim radom to i dokazuju - kazao je ministar Vulin.

Ministar je tokom radnog sastanka sa načelnicima Policijske uprave u Pančevu najavio nova ulaganja u opremu neophodnu za još bolji i efikasniji rad pripadnika policije.

Ministar Vulin, na početku posete Policijskoj upravi u Pančevu, položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave.

#Aleksandar Vulin