AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha. Ministar je naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

-Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo - rekao je ministar Vulin nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

-Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana - poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.

#Aleksandar Vulin