AKTUELNO

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića posle incidenta koji je sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu navijača na njenog muža.

Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje navijača, najčešće ispred zgrade u kojoj žive i da je policija uredno obaveštavana o tome. To se, kaže, dogodilo i sinoć.

- Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug je dosao kući, izašao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovao - kaže Jelena Jovanović za Tanjug.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Nadam se, kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

- On nije nasilnik, već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma - kaže Jelena Jovanovic.

ČEDA JOVANOVIĆ NEGATIVAN NA DROGA TESTU!

Test na drogu pokazao je da je Jovanović negativan, dok je na alko testu imao oko 1.50 promila. Čeka se stav nadležnog Tužilaštva u vezi podnošenja prijave.

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje.

- Ugrožena je bezbednost naše porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Često slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača - navodi ona.

Mediji su sinoć javili kako je sinoć Čedomir Jovanović izazvao incident u jednom lokalu na Novom Beogradu, posle čega je odvezen policijskim vozilom.

Foto: Kurir.rs/Dado Đilas

Jovanović je izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.

Autor:

#Jelena Jovanović

#Čeda Jovanović