AKTUELNO

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na svom Tviter profilu pozvala je građane Paraćina da se okupe u što većem broju. Međutim, na ovom skupu se zajedno s Marinikom Tepić i njenim liderom Draganom Đilasom pojavilo ukupno desetoro ljudi.

Narodni poslanik, Zoran Tomić reagovao je ovim povodom, a njegovu izjavu prenosimo u celosti:

Danas je nastavljen cirkuski karavan Dragana Đilasa po Srbiji, koji predvodi njegov megafon na žeton Marinika Tepić. Na red je došao Paraćin, mesto u kom su sve do nedavno žuti lopovi i tajkuni harali, sejali nedela zbog kojih po sopstvenom priznanju nose etiketu „žuti lopovi“. Što su mogli uništili su u Paraćinu, a sada se vraćaju na mesto zločina da ubede građane da su ih malo pljačkali i nedovoljno krali, i da svojim "planom za dan posle" treba da nastave pljačku uz blagoslov samog naroda. Očigledno da su im silni pokradeni evri i dolar ušli u uši, pa slabo čuju glas naroda koji im je za sva vremena rekao da ih ne želi. Narod neće žute lopove, tajkune, dilere droge, kokošare koji haluciniraju naglas. Narod želi radnike, borce i patriote u pravom smislu te reči, koji će se boriti za budućnost ove zemlje i njene dece kroz projekte, razvoj ekonomije, zdravstva i infrastrukture.

Fascinantno je kako Marinika ima obraza da govori o nekim ljudskim i građanskim pravima, zaštiti porodice. Prva je ona ta koja je prava ljudi ugrozila, tražeći od svojih dilera da se novinari koji joj ne odgovaraju na najbrutalniji način proteraju iz Pančeva. O nasilju nad ženama i porodicom je sve mogla da nauči na primeru svog gazde Đilasa, koji je tukao bivšu suprugu i njenog oca i to pred decom. Njoj je uzor i sponzor nasilnik koji je pretio svojoj bivšoj ženi da će joj odrubiti glavu, a sve kako bi izbegao da plaća alimentaciju. Eto, nije se dovoljno nakrao narodnih para pa nema odakle da to plaća? Daje sebi za pravo da preti i prebija, zbog para?

Đilasov "plan za dan posle" je svima jasan. Zalaže se za revanšizam po sistemu nisi s nama - nema te, za nasilje, paljenje institucija, nastavak pljačkanja naroda, vraćanje kriminalaca u vrh vlasti, privatizaciju države i pretvaranje Srbije u tajkunsku prćiju. I dobro su društvo za to okupili. Svi funkcioneri ove kupljene Đilasove stranke su ili upošljenici u jednoj od firmi koje poseduje Dragan Đilas, ili su okoreli kriminalci i dileri droge, jer valjda takvi treba da budu uzor deci. Neće moći. Foliranti, kriminalci, tajkuni i lopurde neće proći, ni u Paraćinu, niti u bilo kom drugom mestu ove zemlje koju su jednom već upropastili. Neka probaju u Švajcarskoj, tamo ih možda ne znaju.