AKTUELNO

Kada Đilas danas obećava da će, kada na silu bude uzeo vlast, pomagati poljoprivrednike on zaista veruje da građani Srbije nemaju pamćenje, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić.

Istakao je da to obećava čovek koji je, dok je vladao Beogradom, za subvencije beogradskim poljoprivrednicima izdvajao samo 20 miliona dinara godišnje.

"Ove godine, grad Beograd izdvojio je za subvencije beogradskim poljoprivrednicima 180 miliona dinara. Devet puta više! Republika Srbija izdvaja za subvencije poljoprivrednicima tri puta više nego 2012. godine kada su Đilas i Tadić vladali Srbijom", rekao je Vesić, i dodao:

"I sada će neko koga poljoprivreda nije uopšte interesovala dok je bio na vlasti da priča ljudima kako se prosvetlio i odjednom shvatio koliko je poljoprivreda važna.

"Još Đilas da im objasni kako je pošto su njegove kompanije zaradile 619 miliona evra dok je bio na vlasti, odmah pošto je smenjen odlučio da ulaže u poljoprivredu. Naravno, sa parama koje je "zaradio" dok je bio državni funkcioner", kaže Vesić.

Vesić je istakao da je "Politika" Dragana Đilasa da mu građani "oproste njegovu ružnu prošlost" i da zaborave šta je i šta nije radio dok je bio na vlasti.

"Ta, Đilasova, politika identična je onome što radi Super Hik u Alan Fordu. Otima siromašnima da bi dao bogatima. I još se nada da će siromašni da mu budu zahvalni", kaže Vesić.

Autor:

#Goran Vesić