AKTUELNO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se danas nakon što je Upravni sud poništio rešenje Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu.

- Drago mi je što je pravda pobedila. Ipak, želim da naglasim da mi titula nikad nije bila najvažnija, a mislim da nije ni građanima Srbije. Završio sam magistraturu u SAD, bio najbolji student Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ali isto tako poznajem mnoge ljude koji su veoma uspešni u svom poslu i sa srednjom školom - istakao je ministar Mali na svom instagram nalogu.

On navodi da su mu najvažniji znanje i sposobnosti da radi svoj posao, i da vodi finansije naše zemlje i u vremenima krize, kao što je to bio slučaj u poslednjih godinu dana. 

- Verujem da je to važno i građanima Srbije. Danas sam srećan jer sam dokazao da nisam ništa ukrao, baš kao što sam dokazao i u slučaju priče o 24 stana. Želim da moja deca znaju da njihov otac nije plagijator, a da građani Srbije znaju da imam znanje. To mi je mnogo važnije od titule, pogotovo posle toliko godina mukotrpnog procesa, lažnih optužbi i političkih napada - zaključio je ministar.