AKTUELNO

Belosvetski muljator Vuk Jeremić i njegovi jurišnici Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić jos jednom su pokazali kakav su ološ i probisveti, rekao je narodni poslanik SNS Igor Bečić.

- U kojoj još demokratskoj zemlji može da se desi da neko dođe na vrata predsednika države da ga bije!? Ja sam šokiran samom idejom ove grupe koju ne znam ni kako bih nazvao, a da ne budem nepristojan. Svaka čast predsedniku Vučiću na pribranosti i hrabrosti koju pokazuje u svakom trenutku pa i u ovakvim nadrealnim situacijama. A zaista jeste nadrealno da nekome ko glumi političara padne na pamet da ide da bije predsednika države. U ovoj situaciji Vučić je još jednom razotkrio o kakvim kukavicama i lopužama se radi. Ovo je bila čista njihova predstava i nameštaljka, nisu očekivali ovakvu predsednikovu reakciju, nisu očekivali da će im se suprotstaviti. Probisveti i ološ uličarski, ne znam šta bih drugo rekao za nekoga ko na ovaj način ponižava Srbiju. Sramota me njihove gluposti - napisao je Bečić.

Podsetimo, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su ispred Predsedništva Srbije da linčuju predsednika, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

Predsednik Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci!