AKTUELNO

Nove pretnje stigle su od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire, kao i razne druge poruke.

Bivši izaslanik Donalda Trampa za dijalog Ričard Grenel i dalje dobija preteće poruke preko društvenih mreža od osoba albanskog porekla.

Grenel je u utorak preko Instagrama dobio pretnju od jednog Albanca da će biti obezglavljen, da će ga eliminisati čim dođe u Albaniju, kao i da Albanci ne zaboravljaju kada nešto obećaju.

Nove pretnje, o kojima je Grenel obavestio svoje pratioce, dobio je od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire, kao i razne druge poruke.

Foto: Instagram.com/richardgrenell

Grenel nije naveo zbog čega je dobio preteće poruke, ali on je u ponedeljak srpskom narodu čestitao Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i pojedinih prištinskih političara poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija koji su tvrdili da je to bila ne srpska već balkanska vojska koja se borila protiv Osmanlija.

#Ričard Grenel