AKTUELNO

Satelit stranke Dragana Đilasa poput pokreta „Oslobođenje“ Mlađana Đorđevića pokazale su za čije interese rade, a to nisu interesi srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, saopštila je Srpska lista.

Kako se navodi u saopštenju, pod plaštom nekakve brige za srpski narod, poziv ovih lažnih patriota na obustavu pregovora nije ništa drugo nego podrška politici Aljbina Kurtija, koju sada zdušno zagovara i albanski lobista Mlađan Đorđević.

Prvo se zalagao za zamrznuti konflikt, sada za prekid pregovora, a takve neodgovorne stavove može da zagovara samo neko ko nema veze sa tim kako živi srpski narod na Kosovu i Metohiji nego bi preko leđa naše muke da skuplja jeftine političke poene, ukazuju iz Srpske liste.

- Takvoj politici Srbi na Kosovu i Metohiji davno su rekli zbogom što pokazuju i na svakim izborima. Srpski narod i Srpska lista pružaju snažnu podršku svojoj državi i predsedniku Aleksandru Vučiću u svim diplomatskim bitkama koje vode za našu decu i naš ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji - navodi se u saopštenju Srpske liste.

#Srpska lista