AKTUELNO

Besramne laži Bore Novakovića i Vuka Jeremića neće zaustaviti razvoj Novog Sada i Srbije. Bora i Vuk se kriju iza građanskih inicijativa koje imaju za cilj da zaustave ekonomsku saradnju između Srbije i Kine i da sabotiraju ulaganje u infrastrukturu naše države, ocenila je Srpska liga.

Srpska liga najoštrije osuđuje napade Bore Novakovića i Vuka Jeremića na gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i porodicu predsednika Vučića vezane za gradnju novog mosta na Dunavu.

Kada Vuk i Bora Novaković osuđuje izgradnju novog mosta preko Dunava, i pri tome širi negativnu propagandu prema NR Kini, onda je apsulutno svima jasno da gradonačelnik Miloš Vučević i gradska vlast rade dobru stvar za Grad Novi Sad.

Pre svega radi se o više idejnih rešenja, koji uključujebudući četvrti most preko Dunava - obilaznicu oko Novog Sada, a sve uz pomoć naših kineskih partnera iz CRBC, firme kojoj je povereno izvršenje ovog kapitalnog infrastrukturnog projekta.

Ovakvim projektima Novi Sad će dobiti još lepši izled, biće prosperitetniji i omogućiće brži protok robe, kapitala i usluga, što je od nemerljivog značaja sa svakog graćanina Novog Sada.

Kada je reč o korupciji Bora Novaković islustuje najboljiprimer, jer je je prvostepeno osuđen na 3,5 godine zatvora zbog malverzacija prilikom izgradnje Bulevara Evrope, ali nažalost kaznu nije odslužio jer sudstvo i pravda i dalje trpe posledice sramotnih sudskih reformi iz vremena kada je žuta vlast unazađivala Srbiju.

Očigledno Vuku Jeremiću, Bori Novakoviću i ostalima izNarodne stranke i predhodne vlasti koji su unazadili Srbiju smeta kada se nešto u Novom Sadu dobro uradi i kada se gradonačelnik Vučević angažuje da obezbedi bolje uslove za život svih Novosađana, i kada radi na celokupnom ekonomskom, društvenom, kulturnom i sportskom razvoju grada.

Srpska liga u potpunosti podržava gradonačelnika Miloša Vučevića u izgradnji novog mosta nakon koga će sremska strana grada doživeti potpuni preobražaj, ali takođe i poručuje da ćemo uvek biti u odbrani čeličnog prijateljstva između Srbije i Kine.

#Bora Novaković

#Vuk Jeremić