AKTUELNO

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova potpredsednica i desna ruka Marinika Tepić, umesto da jasno i glasno kažu je li ona u subotu u Valjevo došla skupocenim "porše kajenom", te u čijem je vlasništvu vozilo, snimili su video u kojem celu priču spinuju.

Naime, nakon što je otkriveno da je Tepićeva u Valjevo stigla u kolima vrednim čak 155.000 evra, njih dvoje su za Tviter snimili video u kojem su priču okrenuli u drugom smeru, ne otkrivajući je li ona zaista došla u tom autu ili ne, nego su tvrdili kako ona vozi daleko skromniji auto - "polo".

Foto: Privatna arhiva

I sam Đilas je pokušao da se predstavi kao skroman čovek, pa je rekao kako vozi auto iz 2007.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov primetio je da Tepićeva i ne zna da isključi alarm na svom navodnom "polu".

- Napravili su klip u kome Đilas pokazuje "Marinikin" "polo", kome onda Marinika prilazi i ne ume da isključi alarm pre ulaska u kola, nego pišti, jadan, ko šizela! Urnebesni dvojac Đilas i Marinika zabavljaju narod po Srbiji - prokomentarisao je Jovanov.

Foto: Printscreen

Politikolog Jelena Vukoičić kaže da Tepićeva treba nedvosmisleno da kaže čime je došla u Valjevo i čiji je pomenuti "porše".

- Očigledno je da iz nekog razloga želi da se prezentuje drugačije od onoga što jeste. Htela bi da je vide kao skromnu ženu iz naroda, a radi za jednog od najbogatijih ljudi u zemlji, koji je i te kako dobro plaća. Problem je i to što se radi o osobi koja predstavlja stvari drugačijim nego što jesu kada je ona sama u pitanju, dok istovremeno optužuje druge ljude bez ikakvih dokaza za gnusne zločine - kaže Vukoičićeva.

#Dragan Đilas

#Marinika Tepić

#Porše