AKTUELNO

Funkcioner SNS - a, Zlatibor Lončar se danas, pored mnogih političara, oglasio povodom Belivukove sramne izjave da je imao kontakt, kao i to, da se viđao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Zar je moguće da se u Srbiji toliko ne prašta uspeh?

Zar je moguće da ce neko da dovede u isti rang izjavu ovejanog kriminalca, suočenog sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine sa rečima i delima čoveka koji je bukvalno izvukao Srbiji iz bankrota i dogovorene 'privatizacije', vratio joj obraz i čast i ponovo je pozicionirao na mapu Evrope i sveta?

Nekome ko je uslikan za izmasakriranim žrtvama i koji sve to negira, nedvosmisleno se veruje dok svoj zivot pokušava da spase napadima na čoveka koji ga je uhapsio i koji je rešio da Srbija ne bude sve ono sto je bila od 2000.. - država kojom rukovode kriminalci, ubice i tajkuni?!

Svestan da samo napadima na Vučića tamo neka osoba sa nadimkom. Nevolja moze da dobije simpatije opozicije i medija koji ih podrzavaju, očigledno je da sav kapital stavlja na tu, poslednju kartu. Samo u očima takvih - zeljnih vlasti po svaku cenu, cak i kriminalac/ubica moze da bude častan i moralan - sve dok napada Vučića.

Autor: