AKTUELNO

Zadali su prvi udarac i na tome neće stati. Ipak, predsednik Vučić će im odgovoriti već sutra u 21 sat na TV Pink, izjavio je narodni poslanik za "Novo jutro".

Đorđe Miličević, narodni poslanik, osudio je beskrupulozan i licemerni napad na predsednika Aleksandra Vučića, koji je imao jasan cilj, formiran kada je najavljena žestoka borba vlasti protiv kriminala i korupcije.

- Cilj je destabilizacija Srbije, a faktor stabilnosti u ovom trenutku je predsednik Vučić – kaže Milićević za “Novo jutro”.

Ocenjuje da, uvek kada je potrebno izazvati neku destabilizaciju u državi, pojavljuje se “Krik”. Duboko je ubeđen, kaže, da ovo društvo i država znaju da prepoznaju prave vrednosti, rezultate i prioritete.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodaje da predsednik nije imao nameru da se meša u tok istrage, budući da je Srbija uređena, pravna država i da se time bave nadležne institucije.

- Ipak, oni su zadali prvi udarac! Udarili su na Aleksandra Vučića kao na faktor političke stabilnosti, pokušavajući da kriminalizuju predsednika i njegovu porodicu. Na tome se neće zaustaviti. Prvi su udarili, ali će dobiti odgovor, već u subotu u 21 sat na TV Pink – kaže Milićević.

Pojedini mediji prihvatili su tekst “Krika” i navodnu izjavu krvnika i ubice kao aksiom, izjavio je za TV Pink Darko Zlojutro, novinar.

- Jasno je, barem po meni, da je ovakva odbrana Veljka Belivuka očekivana. Naišao je na zid, došao do ivice ambisa, i jasno mu je da će protiv njega biti podignuta optužnica. Jasno je i da će, najverovatnije, biti osuđen na doživotnu robiju, pa se sada kao davljenik hvata za slamku – kaže Zlojutro.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo je ovo razlog zašto Belivuk izmišlja da je politički progonjen, da je žrtva režima i da je on samo "sadio ljubičice po gradu".

- Ne bi me čudilo da deo opozicije na luksemburške medije Đilasa i Šolaka pozove jednog dana Belivuka i Mesara na duel sa Vučićem – rekao je Zlojutro.

#Darko Zlojutro

#Novo jutro

#Đorđe Milićević