AKTUELNO

Ministar i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da u potpunosti podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u njegovoj odlučnoj borbi protiv organizovanog kriminala.

"Svaki pokušaj kriminalaca i kriminalnih grupa da sruše državu i njene institucije je unapred osuđen na propast dok je ove Vlade Srbije i predsednika Vučića, koji su na najviše mesto svoje politike stavili jačanje države i iskorenjivanje kriminala kao najvažnijeg uslova za ekonomski razvoj i bezbednost građana", naveo je Popović u saopštenju.

On ukazuje da je u ovom trenutku najvažnije da naše institucije, saglasno zakonima Republike Srbije, efikasno sprovedu sve postupke protiv kriminalaca kako bi se još jednom pokazala odlučnost svih koji danas vode državu da u Srbiji niko ne može nekažnjeno da vrši kriminalna dela i preti državi.

"Duboko sam uveren da će ovakva politika predsednika dobiti još veću podršku građana koji žele da Srbija dalje ekonomski jača i da se uspešno izgrađuje kao moderna demokratska i pravna država", zaključio je Popović.

Autor: