AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji na TV Pink odgovorio je na provokacije iz Hrvatske zbog imena koje je dao svom sinu Vukanu.

- Moram da budem ozbiljan. Svaki put kada Srbija pokazuje dobre rezultate. Zato sada ponovo postoji ta kampanja. Kada sam rekao da će se nastaviti o rezolucijama u Srebrenici nisam pogrešio. Podgorica je pokrenula to pitanje, Priština je nastavila. Sarajevo je produžilo, a iz Hrvatske  se uvek vraćaju na to. Srbiju, opet im ponavljam, interesuju samo naše granice, ništa više od toga - rekao je Vučić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Srbija će uskoro prestići prvi put Hrvatsku po BDP. Što se tiče mog sina Vukana. Kako da vam kažem, ja nisam idealan ličnost za njih na ovom mestu. Moja porodica je teško stradala od ustaške ruke. Moj otac nikada nije video svog oca. Posle svega toga još i mena deci da nam daju, i da odlučuju kako će naša deca da se zovu. Zamislite da smo mi u nekom mediju napisali kako treba da se zovu deca Andreja Plenkovića, ili Milanovića. Dok razapinju Vučić ja znam da nam dobro ide. Neka rade svoj posao, to im je posao - rekao je Vučić.