AKTUELNO

Izražavam punu podršku ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njihovoj borbi protiv mafijaša, ubica, koljača i mesara koji su ljude ubijali na najsvirepiji mogući način i od ljudskog mesa pravili ćevape koje su neretko slali porodicima žrtava i njihovom glavnom šefu Zviceru, rekao je predsednik Opštinskog odbora Pokreta socijalista Vračar prof.dr. Fadilj Eminović.

Kako kaže, dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, dok je Aleksandar Vulin ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće biti poligon za obračun mafijaških grupa, niti će mafijaške grupe uvezene iz regiona, moći nesmetano i bez posledica da truju našu decu drogom, da kidnapuju ljude i od njihovog mesa prave ćevape.

"Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin su pokazali da to u Srbiji nije moguće. Zaista ne znam da li su više monstruozni zločini Belivuka i Miljkovića ili su više monstruozni mediji i političari koji koljače i mesare podržavaju, poput Đilasa, Jeremića, Aleksića i raznih Gajića i Prelevića. Ali, jedno znam, Srbija nikada više neće biti na kolenima, Srbija nikada više neće biti zarobljena u 2000. godini, Srbija nikada više neće biti mafijaško-dosovska država, već država svojih građana", odgovorio je Eminović medijima i zaposlenima kod Dragana Đilasa koji su izneli niz laži na račun Aleksandra Vulina i Aleksandra Vučića.

Autor:

#Fadilj Eminović