AKTUELNO

Odgovor Saši Mirkoviću člana Predsedništva SNS Biljane Popović Ivković.

„Gargamel iz Zaječara“, estradna gromada, „hodajuća reklama za Zelenu kafu“, trange frange medijski stručnjak, a u biti kukavica i manipulator, potpuno suprotno vizuelnom utisku. Dodala bih ja još ponešto. Diči se tolerancijom prema ženama, a pevačice i estrada ga pamte isključivo po mulju i blatu.

Foto: Media Centar Beograd

Njegov JMBG čine manipulacije, zloupotrebe i amoralnost. Mirković se služio raznim načinima da se obogati i uglavnom su bili ružni. U životu obično „ružno prati ružno“. Sve je to tužno. Tužna su i ružna i sva Mirkovićeva pisma.

Ogavno baljezganje zaječarskog kauboja. I u politici je probao da primeni dobro izverzirani estradni recept, samo bandera do koje bi on želeo da dobaci je jako visoka, jer Zelena kafa nema željeni efekat... Kladila bih se da i danas plače, kao kad je bio mali (tako bar kažu oni koji ga znaju).

Jasno je kao dan da Gargamel iz Zaječara, đilkoš, muljator i hohštapler svojim pismima prepunim laži zapravo cilja Aleksandra Vučića. Ono što takvi Gargameli ne shvataju jeste da nema magičnog napitka koji može da promeni činjenicu da je Srbija glasala za Vučića i da mu ta ista Srbija veruje. Zato što je Aleksandar Vučić čovek kojeg je iznedrio narod, pošten, iskren, dosledan, vredan, neukaljan, a Srbija i njeni građani su mu na prvom mestu. A gde je naša zaječarska junačina, pitam se?

Da li se negde odmetnuo, kao što to uvek čini? Sa daljine, ispod palme na obali mora, ispaljuje negativnu retoriku i lažnu brigu za Srbiju. Mada, u svakoj njegovoj muljavoj rečenici sadržana je emocija straha, jer nije slučajno što ustremio baš na ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Zaječarski đilkoš veruje da je napad najbolja odbrana, pa udara dok je vruće? Junak moraš biti u srcu! A da ne bih dužila, ja, „plavuša“ želim nešto da poručim neotesanom buzdovanu i sramoti iz Zaječara: Nebojša Stefanović je pošten, častan, normalan i jednostavan čovek. Težak za saradnju i zahtevan. Poštuje zakone, traži mnogo, hoće rezultat, muljanje kod njega ne prolazi. Hohštapleri takođe.

O kriminalcima da i ne govorim. Mirkoviću, hodajuća reklamo i za primitivizam, iz tebe DNO izbija na vrh! Hoćeš li se sada okomiti i na mene? Da li ćeš još neku ženu da maltretiraš, ukoliko ti se suprotstavi? Ne bi ti to bio prvi put! A možda opet zaplačeš?

#Biljana Popović Ivković

#Pismo

'