AKTUELNO

Bivši kandidat opozicije Saša Janković otkrio je danas prljavi plan pojedinih centara moći u svetu, po kome je predsedniku Srbije trebalo "da otkaže Srce", a da on bude spreman da ga na toj poziciji nasledi...

Janković je priznao da je trpeo jedan vid pritisaka sa raznih strana da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i da bi, u nekom trenutku, "kad Vučiću otkaže srce", došao na njegovo mesto.

- Politički stratezi, ambasadori, kvaziprijatelji… Svi su mi govorili isto. Ti i Vučić ste isto godište, čak se i poznajete, on tebe poštuje, treba da budeš super sa njim, pa da mu se podvučeš pod kožu i da u jednom momentu sve preokreneš. Tako se osvaja vlast... - rekao je Janković i dodao:

- Treba da sedim sa nekim i da pletem zaveru kako da postanem kalif umesto kalifa? To je ružno. Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. U slučaju da Vučiću otkaže srce… - objasnio je Janković i istakao da je siguran da se ovo nije dešavalo samo njemu već da je više pravilo na našoj političkoj sceni.

#Aleksandar Vučić

#Saša Janković

#ambasade