AKTUELNO

Odgovorni urednik Srpskog telegrafa Boris Vuković govorio je za TV Pink o aktuelnim društvenim i političkim temama, kao i o nastavku kampanje koju vodi tabloid "Kurir".

Vuković je ukazao da je vlasnik tog lista Aleksandar Rodić zbog blokade računa zbog poreskog duga od 367 miliona dinara i tri miliona evra duga za kredit pokušava da spreči naplatu i zaustavi ono što sledi.

- Neko ko se predstavlja kao regionalni lider na medijskoj sceni mora da plati porez - rekao je Vuković i dodao da se sada vidi uticaj Hrvata na "Kurir" o kojem se pisalo u medijima.

Hrvati, kako je rekao, šalju jasne poruke da se spreči naplata poreza Rodiću, istakao je Vuković i postavio pitanja šta bi bilo da neko iz Srbije zatraži da se nekome u Hrvatskoj oprosti utaja poreza.

On je dodao da sada i portali koji su u vlasništvu ADM manipulišu Srebrenicom, tragedijom na Zakintosu...

Foto: Printscreen

Vuković se osvrnuo i na jučerašnje svirepo ubistvo u beogradskom naselju Rakovica, otkrivši detalje ove stravične tragedije.

Kako je rekao, otac je na kontrolisanom viđanju sa detetom, usmrtio mališana i mrtvog ga odneo majci, koju je potom na parkingu

Govoreći o presudi Oliveru Duliću, koji je osuđen na tri godine zatvora zbog zloupotrebe, ocenio da je dobro da mediji pišu o takvim presudama, kako bi se građanima pokazalo da može biti osuđen baš svako ko krši zakon.

#Kurir

#Napad

#novinari

'