AKTUELNO

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, ističe da je zdravstveno stanje njegovog oca trenutno loše, i da kao porodica, i dalje nemaju nikakvu lekarsku dokumentaciju, dodajući da su iz usmenog razgovora sa lekarom saznali da mu je šećer povišen, kao i to da su mu bubrezi loše.

- On se drži, neće da prizna da mu je loše, iako mu je takvo zdravstveno stanje - rekao je Mladić.

Govoreći o njegovom boravku, Mladić ističe da se ništa nije promenilo, i da je jedina dobra okolnost to, što nije sam. Kako je dodao, general Mladić je zabrinut za situaciju kakva je trenutno u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najveći problem je to što sada spava mnogo više, nego što je normalno. Ima manje energije, ali je u razgovoru, u doba kada može da priča, normalan - istakao je Mladić.

Govoreći o intervjuu, koji je napisao neko iz Tužilaštva, Mladić ističe da dosta toga nije istina, i da je u pitanju organizovana propaganda protiv njega.

- Mehanizam je isti, od početka razbijanja Jugoslavije, tada je došla EU s anekom misijom, i bili su karakteristični po belim uniformama, i UN su se umešali, i u toj krizi koja traje do dan danas, suprotna strana izazove incident, eskalaciju, umešaju se neki spolja, i onda se od nas traži da se smirimo... - komentarisao je Mladić trenutnu situaciju na KiM.

Branko Lukić advokat generala Ratka Mladića, ističe da je veliki posao pred njima. On objašnjava da se trenutno formalno angažuju, i da su sada u postupku pred Tribunalom, da se dobije ponovono postavljenje, ističući da ceo postupak zahteva vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa generalnom sam se čuo nekoliko puta posle izricanja presude. On je takav čovek da ne želi nikoga da opterećuje, i retko nas zove. Ono što vam Darko kaže, on je izvor indformacija i za mene - otkriva advokat.

Autor:

#Branko Lukić

#Presuda

#Ratko Mladić

#general