AKTUELNO

Pokret socijalista poručuje da je peti oktobar simbol poraza srpske države i naroda i dan kada su Srbijom zavladali najgori.

Iz partije Aleksandra Vulina su istakli da se peti oktobar nije desio voljom naroda, već isključivo voljom stranaca i nekolicine besramnih ljudi iz Srbije spremnih da zarad ličnih interesa prodaju državu i narod.


Petooktobarski puč je Srbiji doneo jedan nenarodni i anti-srpski režim koji je sproveo pljačkaške privatizacije i isterao hiljade radnika na ulice.

Zaostavština 5. oktobra i DOS-a su zatvorene fabrike, visoka nezaposlenost građana, kriminal, korupcija, Srbija bez Crne Gore, pogrom Srba i Kosovo koje je gotovo nezavisno, uništena i raspuštena vojska i policija i kriminalna reforma pravosuđa.


Peti oktobar sa sobom je doneo velika zla, progone neistomišljenika i brojna politička ubistva, doneo je veliku nesigurnost građanima, a o Srbiji su odlučivale strane ambasade, dok su najbolji srpski generali i oficiri izručivani Haškom tribunalu.


Poručujemo svima onima koji sanjaju i prizivaju 5. oktobar, a posebno 6. oktobar, da o tome više ne maštaju, jer Srbija i srpski narod nikada više neće dozvoliti da ponovo budu prevareni, opljačkani i poniženi.

Autor: M.Mijatović