AKTUELNO

Marinika dobro naučenim gebelsovim metodama pokušava da zatrpa lažima već zagarantovan izborni fijasko svog sponzora Dragana Đilasa, izjavila je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Marinika dobro naučenim gebelsovim metodama pokušava da zatrpa lažima već zagarantovan izborni fijasko svog sponzora Dragana Đilasa. Kako platu nije opravdala, izvukla je još jednom koke iz Morovića kao adut svog psihodeličnog radnog mesta i kandidovala se po ko zna koji put za Minhauzena godine - rekla je Božić.

Kako kaže, spinujući i izmišljajući svakodnevno gomilu laži, više ne postoji šansa da kada vam ova žena kaže dobar dan, ne proverite da li je veče.

- Shvatajući da ne postoji baš ništa čime mogu da i najmanje uzdrmaju poverenje građana koje Aleksandar Vučić ima, pokušavaju, zagledajući se u njegov zdravstveni karton, da ciljaju njegovu decu i brata. Ta monstruozna, beskrupulozna kampanja koju preko svojih portala, novina i televizija vodi tajkun protiv poštene i pristojne Srbije udarajući na Danila i Andreja Vučića nije zabeležena ni u najširim svetskim razmerama - kaže Božić i dodaje:

- Udarci toliko bedni i niski, ali odraz bede i kukavičluka onog koji ih plasira, besprizornog skorojevića sa punim džepovima tuđeg novca Dragana Đilasa.

- I dok prodajući svoj obraz za mrvu sa stola Dragana Đilasa, Marinika Tepić ne preza da udari ni na decu ni na porodicu svojih političkih protivnika, dokazujući svim svojim besmislom pokornost i poslušnost svom jedinom gazdi-novcu, sa druge strane porodica Tepić i Đilas ostaju u Vučićevoj Srbiji bezbedna i zaštićena i nikoga se ne tiču! - rekla je Božić.

Kako ističe, poslednjim lažima u nizu, Marinika Tepić, žena koja najbliže veze neguje sa narko dilerima i kriminalcima, bukvalno ucenjuje glavu Andreja Vučića direktno mu ugrožavajući po ko zna koji put bezbednost i život!

- Očigledno je da joj se može, tužilaštvo pitam dokle? Dokle žena sa osvedočenim vezama sa podzemljem, stotinama puta uslikana sa narko dilerima, ubicama i kriminalcima može slobodno da crta metu na čelu članovima porodice Vučić?! - kaže Božić.

Dodaje, do koje granice će se tolerisati nedela žene po čijoj se želji i afinitetima iseljavaju novinari, a po potrebi valute za koju radi Srbi proglašavaju genocidnim narodom?

Autor:

#Sandra Božić