AKTUELNO

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti nakon obavljenog razgovora sa delegacijom SPS-a koju je predvodio lider socijalista Ivica Dačić.

Osim o brojnim aktuelnim temama, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na komentare koji se tiču njegovog oblačenja. Naime, u poslednjih nekoliko dana glavna tema u Đilasovim medijima je zbog čega Vučić nosi rolke.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Pisali su kako je to izborni trik i da tako, navode Đilasovi mediji, Vučić želi da ublaži strog izgled. Predsednik Srbije ističe da na takve navode nema komentar, kao i da je rolke dobio za rođendan od ministra finansija Siniše Malog.

Ti ljudi nisu normalni! Ja nemam šta da vam kažem. Kupio mi Siniša za rođendan rolke, nikada ih u životu nisam obukao, Siniša mi kaže jedanput: "Kupio sam ti nešto, nisi nikada obukao"; daj nemoj da me smaraš sa oblačenjima. I tako me je smarao tri-četiri puta, kažem: "Jesi video, obukao sam rolku?", on kaže: "E, super ti je rolka". Tako je to izgledalo. Tako da Siniša mora da vodi računa šta će da mi kupi za sledeći rođendan. Miloše što nosiš rolku večeras, što me imitiraš? - rekao je Vučić.