AKTUELNO

To što je Marinikina pamet isprana novcem Dragana Đilasa je njen ozbiljan problem, ali da ga ispere građanima Srbije kojima uz gomilu laži poslužuje i krivicu za genocid, teško, navodi Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Vrlo jasno narod pamti lopovluk tajkuna milionera koji je krstario njihovim džepovima i stvorio imperiju na leđima građana Srbije. Istog onog Dragana Đilasa koji nas svakodnevno svojim javnim ispadima podseća da je za politiku netalentovan i da je tu isključivo zbog novca - i to tuđeg - ističe ona i dodaje:

- A drugaricu narko dilera, Mariniku Tepić, koja bi za momenat mogla da stane sa brojanjem nula na svojim računima, jer joj očigledno nije dobro, za par meseci na izborima ćemo podsetiti šta znači istorijsko poverenje građana Srbije u politiku Aleksandra Vučića, jer prva bi ona ipak trebalo da pamti sve svoje izborne debakle i ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke na svakom biračkom mestu poslednjih devet godina - rekla je Božić.

Kako navodi, Marinika bi mogla manje da koristi Gebelsove citate i da odgovori na pitanja koja joj narod postavlja.

- Umesto gebelsove retorike Marinika da se pozabavi odgovorom na pitanja gde je novac koji je otela od sportista i sportskih društava Vojvodine, koliko narko dilera je podmirila tim novcem i za koje usluge.

- Najzad, da objasni i svoje veze sa Belivuk klanom i sa kim se i zašto po Pančevu viđala uoči izbora prošle godine - zaključila je Božić.