AKTUELNO

Članovi Srpske napredne stranke, večeras u reagovali na brutalne napade na Aleksandra Vučića, i pretnje upućenje njegovoj porodici i deci od strane stranačkih kolega lidera SSP Dragana Đilasa.

Potpredsednica SNS Nevenav Đurić rekla je da su ljudi koji su pristalice Dragana Đilasa opsednuti mržnjom i zlobom.

- Od čoveka kakav je predsednik IO DS, a koju danas poseduje Đilas, opsednutog mržnjom i zlobom, očekuju se samo ovakve nenormalne izjave. Sve je to odavno sišlo sa uma, što samo potvrđuje gadostima koje izgovara. Slučaj za psihijatrijsko posmatranje. I mesto na tajkunskoj listi - navela je ona.

Član GO SNS, Ivana Nikolić takođe je komentarisala takve napade.

- Sram vas bilo, nikogovići. Dokle ćete napadati predsednikovu porodicu? Znamo da hoćete po svaku cenu da ih uništite. Sve što ste do sada orkestrirano radili - nije vam pošlo za rukom. I sve to vam nije bilo dovoljno, sad još i otvoreno pozivate na ubistvo - navela je.

Nemanja Joksimović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik, istakao je da je ponašanje 'đilasovaca' dokaz da oni ne biraju sredstva političke konfrontacije.

- Otvoreni poziv Đilasovog jurišnika da se likvidiraju sin i brat Aleksandra Vučića još jednom dokazuje da žuti ološ neće birati ni način ni sredstva kako bi se ponovo dočepali republičke kase. Ako nekog treba ubiti, ma nije problem, samo da mogu da jašu kao nekada. Bednici - rekao je on.

Član Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, oglasio se na Tviteru povodom skaldaloznih izjava pristlaica i političkih saboraca Dragana Đilasa.

- Đilasovce, žedne krvi, jedino zanima da neko u njihovo ime fizički ukloni Andreja i Danila i da završi posao Čabe Dera, jer žuti ološ Vučiću politički ne može ništa. Cilj im je da izazovu incidente na kojima će da padne srpska krv i da tu profitiraju - ukazao je on.

Član SNS-a Đorđe Todorović reagovao je na ovakve izjave takođe.

- "Žutica" je bolest, a odvratne pretnje koje plasira Đilsova ujedinjena Demokratska stranka gade se svakom normalnom čoveku. I nastaviće, jer za sramotu ne znaju, da mrze i progone svakog člana porodice Aleksandra Vučića zato što su svesni da ga većinska Srbija podržava - ukazuje on.

Olja Petrović, član SNS nije ostala nema na pozive na linč i pretnje po život porodici Vučić.

- Evo kako “žuti” zamišljaju Srbiju kada bi došli na vlast, sprovodili bi pretnje, teror i linč prema svakom ko im se ne sviđa. Pristojna Srbija se stidi svih ovakvih napada - navela je Petrović.

Član SNS Đorđe Dabić ukazao je da Dragan Đila si njegove pristalice ne žele izbore.

- O ovome pričamo. Oni ne žele izbore, oni žele krv porodice Vučić. Sluge tajkuna su svesni da ih narod neće i da nemaju šanse da se na pošten način bore sa nama i našim rezultatima i vizijama. Neka znaju da za nas predaja nije opcija i da ćemo se boriti i pobediti - naglasio je on.