AKTUELNO

Povereništvo Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Paraćina saopštilo je danas da je stranku i Odborničku grupu SNS u Skupštini opštine napustilo devet članova stranke.

Reč je o Jovici Rajiću, dosadašnjem šefu odborničke grupe i bivšem predsedniku Opštinskog odbora SNS Paraćin, Stanoju Radiću, Jasmini Rajić, Nikoli Diniću, Svetislavu Mladenoviću, Milomiru Markoviću, Tatjani Tubici, Vladimiru Ristiću i Ivani Mirčić - Mladenović, navodi se u saopštenju za javnost.

-Navedeni su, nezadovoljni nemogućnošću ličnog napredovanja, postupili na ovaj način i priklonili se nekim drugim političkim opcijama, gde će, verovatno više napredovati. Njima je malo bilo osam godina, koliko su vodili Opštinski odbor SNS, da pokažu svoj potencijal, pa nakon što ih je centrala stranke smenila sa čelnih pozicija, sada svoju političku karijeru nastavljaju sledeći neku drugu ideologiji - ideologiju budžeta - navodi se u saopštenju.

U Opštinskom odboru SNS kažu da im je žao što je članstvo u toj stranci nekim ljudima bilo kočnica "da i zvanično budu deo ekipe Saše Paunovića (predsednik opštine Paraćin i član Demokratske stranke), te ocenjuju da "im je sada situacija olakšana".

Inače, na sednici Skupštine opštine Paraćin rečen je da je Mladenović prešao u Odborničku grupu "Svi za Paraćin", a Jovica i Jasmina Rajić, Radić i Dinić, formirali su novu Odborničku grupu "Samostalni naprednjaci".

#SNS

'