AKTUELNO

Vladimir Đukanović iz Srpske napredne stranke gostujući na TV Pink pokazao je na samom početku tekst koji je jutros osvanuo na portalu "Nova.rs". Reč je o intervjuu Dragana Šolaka u kom je izjavio kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić diktator koji se pravi fin i kulturan.

Đukanović je zamolio, posle ove vesti na portalu "Nova.rs", sve ljude iz SNS-a da budu spremni na sve i na jednu žestoku borbu u narednom periodu. Đukanović napominje i kako Dragan Šolak ne plaća porez, kao i da mu TV kanali rane nelegalno.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram ljudima da pojasnim, posle ove vesti od jutros, ja molim ljude iz SNS-a da budu spremni na sve moguće scenarije i da uđemo u jednu žestoku bitku. Očigledno su se tajkuni uključili da pobede Aleksandra Vučića. Ovo je preneto na portalu Nova.rs, intervju gospodina Šolaka za Gardijan, gde on priča kako je Vučić diktator koji se pravi fin i pristojan. Tajkuni su se uključili u kampanju, jer zašto bi neki navodno uspešni biznismen krenuo u političku priču? Sada je jasno da je Đilas njegova investicija na ovim prostorima. On priča o diktaturi u Srbiji gde njegovi kanali nelegano rade, našim parama kupuje klubove Premijer lige, ne plaća porez... On bi želeo da država Srbija bude Šolaklend! Mi ćemo 3. aprila imati žestoku bitku da Srbija ne bi postala zavisna od ovakih tajkuna, da je pljačkaju i gule kožu. Nikada neće biti teža bitka, kao sada - govori Đukanović.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku "Novog vikend jutra" Đukanović je kod Jovane Jeremić rekao i kako je Dragan Đilas, u vreme kada je bio gradonačelnik Beograda, u svom vlasništvu imao firmu koja je držala ceo reklamni prostor u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Đilas je kao gradonačelnik Beograda imao firmu koja je držala kompletan reklami prostor u ovoj zemlji. Zamislite da Vučić to ima danas? Đilas je otvoreno bio vlasnik jednog medija. Ovo je teška bitka! Koliko je Vučić otvorio, preko 260 fabrika. Oni su sve fabrike zatvorili, pričaju o radnicima kao o robovima. Setimo se onog radnika koji je pred kamerama isekao i pojeo prst, jer nije imao šta da jede. Vučić se uvek kandidovao svojim imenom i prezimenom, što Đilas ne izađe, nego potura ove svoje? - dodao je Đukanović.
Dragan voli da režira, on je reditelj - rekla je voditeljka Jovana Jeremić.