AKTUELNO

Obradović je jasno pokazao da se ne ustručava da hiljade zaposlenih ostavi bez hleba.

Lider ''Dveri'' Boško Obradović danas je organizovao ulično okupljanje ispred TV Pink gde je pretio oduzimanjem nacionalne dozvole i zatvaranjem televizije. Obradović je time jasno pokazao da se ne ustručava da hiljade zaposlenih ostavi bez hleba.

Na njegovu žalost, Boškić i njegovih pet pristalica, koji su došli ispred Pink-a, ovakav politički program koji predviđa ostavljanje radnika bez posla u biračkom delu imaju podršku koja se meri promilima.

Foto: Pink.rs

Neuspelo okupljanje u kojem je učestvovalo čak osam aktivista Dveri svelo se na brutalne optužbe pretnje upućene vlasniku TV Pink Željku Mitroviću.

- Televiziju Pink treba zabraniti i oduzeti joj nacionalnu frekvenciju. Kada se Dveri budu pitale i odlučivale, on to neće moći da radi, mi mu to obećavamo javno, danas, ovde - pretio je besni Boškić.

Foto: Pink.rs

Obradović je pokazao iznenadno interesovanje za plaćanje poreza vlasnika TV Pink, ali se nije uputio u tu temu, pa je izjavio da Željko Mitrović nije platio porez. Time je još jednom pokazao da se njegova politika zasniva na čaršijskim glasinama jer Mitrović redovno izmiruje svoje obaveze i prema državi i prema zaposlenima. Iako je Željko Mitrović izmirio sve svoje poreske obaveze prema državi Srbiji, to nije smetalo Boškiću da laž ponovi više puta.

Foto: Pink.rs

Uprkos svemu, Obradović je na TV Pink dočekan s muzikom, pa je tako propao još jedan njegov pokušaj da lažima o neplaćenom porezu i uličnim akcijama popravi posrnuli rejting Dveri koji je danas daleko ispod cenzusa!

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Boško Obradović

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'