AKTUELNO

Glumac Sergej Trifunović se ne smiruje sa postovima koje objavljuje na svom tviter profilu. Pored nedavne najave pišanja po grobu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada na Tviteru veliča ubicu Zorana Đinđića!

Ovaj pristalica gubitničkog predsedničkog kandidata Saše Jankovića je tokom jučerašnje košarkaške utakmice između Srbije i Slovenije zaprepastio sve kada je na Tviteru napisao da Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića, reprezentativca Slovenije.

Ovaj potez šokirao je čak i njegovu koleginicu Bojanu Maljević, koja mu je poručila da obriše taj tvit, što je on i uradio.

Tvit ovog Jankovićevog potrčka šokirao je i njegovu koleginicu glumicu Bojanu Maljević, koja mu je poručila da obriše taj tvit, što je on kasnije i uradio.

- Uopšte nije smešno. Molim te obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro! - napisala je Maljevićeva ispod Trifunovićevog tvita.

Foto: Printscreen Twitter

Trifunović je verovatno shvatio šta je uradio pa je sa profila na Tviteru obrisao poruku!

VESIĆ: Zgrožen sam porukom Sergeja Trifunovića u kojoj veliča ubicu premijera Zorana Đinđića!

Ovakvog posta zgrožen je i član Glavnog odbora SNS-a Goran Vesić koji je rekao da da je zgrožen porukom glumca Sergeja Trifunovića na Tviteru u kojoj veliča Zvezdana Jovanovića, ubicu Zorana Đinđića.

- Iskreno, od čoveka koji kaže da treba urinirati po Vučićevom grobu i koji vređa Rome govoreću kako je njihov priručnik "Ukradi sam" ništa drugo ne možete ni da očekujete. - Nema opravdanja za veličinje ubice premijera koga su sudovi ove zemlje osudili na najstrožu kaznu. Najmanje što Trifunović mora da uradi da se izvini za to što je napisao. Ovo samo pokazuje da protivnici Aleksandra Vučića nemaju politiku i da su spremni na sve ne bi li se dokopali vlasti. To govori o atmosferi mržnje i netolerancije koju stvaraju u društvu, a čija posledica je bilo prebijanje dve novinarke Pinka u subotu - rekao je Vesić .

Foto: Tanjug

Uostalom, napominje Vesić, Trifunovićev šef Saša Janković nedavno se sprdao sa odlukom suda da produži pritvor ljudima koji su kolima udarili kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Vučić.

- Njemu je to smešno!? U zemlji u kojoj je na Đinđića pokušan atentat u saobraćaju par nedelja pre nego što ga je ubio Zvezdan Jovanović, koga sada Jankovićev funkcioner veliča. Sve je to žalosno. Ali ostavimo sada politiku. Ova skandalozna izjava data je kao sportski komentar i predstavlja i ruganje košarkašima i podsmevanje svemu što su uradili na EP u Turskoj - zaključio je Vesić.

#Aleksandar Vučić

#Goran Vesić

#Sergej Trifunović

#Tviter

#Zoran Đinđić

'