AKTUELNO

Aleksandar Jovičić (34), uhapšeni predsednik opštine Palilula, i Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP, bili su u ljubavnoj vezi pre nekoliko godina.

Naime, kako piše Kurir od izvora iz vrha SNS, Jovičić i Hrkalovićeva upoznali su se kao veoma mladi kada su se učlanili u stranku. Ubrzo nakon učlanjenja, stupili su ljubavni odnos, a svoju romansu nisu krili.

Međutim, veza nije dugo potrajala, ali su oboje munjevito napredovali za svoje godine. Dok se Jovičić kalio kao odbornik, a potom i predsednik opštine, i to u dva mandata, Hrkalovićeva je grabila ka vrhu u policijskom sektoru.

- Svi u stranci znaju da su Jovičić i Hrkalovićeva bili zajedno. Nije to bila neka ozbiljna veza, oboje su tada još, da tako kažemo, bili deca. Upoznali su se u stranci, kroz stranačke aktivnosti. Neko vreme su bili zajedno, ali nisu se krili. Ostali su u korektnim odnosima - kaže izvor Kurira iz SNS.

Podsetimo, Jovičić je uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

Jovičić se tereti za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu sa D.V. (43), odgovornim licem za inspekcijske poslova u Gradskoj opštini Palilula. Jovičiću je određen pritvor do 30 dana.

Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije.

Autor:

#Aleksandar Jovičić

#Dijana Hrkalović