AKTUELNO

Predsednik Vučić reagovao je povodom napada na njegovog najstarijeg sina Danila Vučića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara tokom otvaranja deonice obilaznice Orlovača-Straževica, i ovom prilikom govorio je o konstantnim napadima na njegovog najstarijeg sina Danila Vučića.

Predsednik je rekao da takvi napadi više govore o onima koji ih izgovaraju i objavljuju. Mediji bliski opoziciji tvrde da ih Vučić diskriminiše iako, kako kaže predsednik, na njihova pitanja odgovara svaki dan.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novinarka N1 onda je rekla da, ako je tako, predsednik odgovori na pitanje kada je ovaj medij napadao njegovog sina.

- Napadali ste ga mnogo puta, video sam da ste mi stavili sina na sliku sa notornim kriminalcima i višestrukim ubicama, to mogu da vam dostavim kad god hoćete, mogu i danas i hoću - rekao je Vučić.

Podsetimo, napadi na predsednika i njegovu porodicu nisu retkost koja se viđa u medijima bliskim opoziciji. Tako je za samo dve godine postojanja portal Nova S objavio čak 85 tekstova u kojima je tagovan Danilo Vučić.

Na portalu N1 danas je objavljen tekst u kojem novinar Vukašin Obradović navodi da predsednik Srbije zloupotrebljava sopstvenog sina.

Foto: N1

Ovaj članak je odgovor na prethodno objavljen tekst u listu "Danas" koji potpisuje gore pomenuti Obradović, a koji nosi naslov "Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić". U tekstu se po ko zna koji put napada predsednikov sin Danilo Vučić.