AKTUELNO

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će migovi, dva stigla juče a četiri će stići do petka, biti predstavljeni 20. oktobra na Dan oslobođenja Beograda.

"Sinoć je na aerodrom Batajnicu stigla prva grupa dugo očekivanih Migova, stigla su dva MiG-a 29, a do petka će stići preostali. Naše vazduhoplovstvo se razvija, kao i čitava naša armija i u sledećim koracima, očekujemo da ćemo dobiti i vojno-tehničku pomoć iz oblasti kopnene vojske, i na taj način ćemo nastaviti da jačamo našu zemlju" rekao je Vulin u Novom Sadu prilikom obilaska kasarne.

LAZANSKI: Dolazak MIG-ova 29 je dobar posao za Srbiju! Sada smo vrh u Evropi (VIDEO)

Naznačio je da su u toku intenzivne pripreme za 20. oktobar, kada će biti predstavljeni ne samo Migovi koje dobijamo iz vojno- tehničke pomoći, već i projekat "1.500" gde ćese pokazati kako izgleda najmodernije i najbolje opremljeni vojnik, "kako izgleda VS koju stvaramo i koju želimo".

"Pozivam sve građane da 20. oktobra budu sa nama, dođu na aerodrom Batajnicu i podele ponos što je vojska Srbije sve bolja i sve jača" poručio je Vulin.

#Aleksandar Vulin

#Batajnica

#MiG

'