AKTUELNO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, u telefonskom razgovoru, čestitao jubilarni 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom.

Predsednik Putin je izrazio ličnu zahvalnost predsedniku Vučiću za unapređenje odnosa Ruske Federacije i Republike Srbije, ističe se u saopštenju predsednikove Službe za saradnju s medijima.

Putin je naglasio da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme.

Siguran sam da će pod Vašim rukovodstvom Srbija i srpski narod ići samo napred, rekao je u telefonskom razgovoru Putin predsedniku Vučiću

Dvojica predsednika dogovorili su se da u najskorije vreme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima.

#Aleksandar Vučić

#Vladimir Putin

'