AKTUELNO

Potopredsednik Vlade, ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da SNS-u nisu potrebni tajkuni za finansiranje stranke.

Na pitanje novinara da li će SNS da objasni kako 95 odsto donacija za izbornu kampanju ima identičnu cifru, a čine se bavila Agencija za borbu protiv korupcije, Stefanović je rekao da se lično nije time bavio, a da je siguran da će stranka odgovoriti na sva pitanja.

- Verujem da smo mi već dali sve odgovore. Nama nisu potrebni finansijeri, ne treba nam ni (Miroslav) Mišković, ne treba nam ni bilo ko od tajkuna. Mi se ne služimo ispumpavanjem državnog novca, mi najveći deo budžetskih prihoda dobijamo od poslanika u Narodnoj Skupštini - rekao je Stefanović.

On kaže da će i ostali imati priliku, što je interesantno, da pokažu kako su se finansirali, na primer oni koji nemaju nijednog poslanika u Skupštini, a trošili su milione evra na internet kampanje i ostale kampanje.

Stefanović je izrazio očekivanje da će se istražiti i kako su oni koji nemaju ni zvaničnih državnih prihoda, uspeli da skupe milione.

- Mene to izuzetno zanima, a mi uvek odgovaramo na sva pitanja - dodao je Stefanović.

#Nebojša Stefanović

#Predizborna kampanja

#SNS

'