AKTUELNO

U nedostatku politike i ideja ostaju im samo laži, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici gradski menadžer Goran Vesić reagujući na lažne vesti o rekonstrukciji Skadarlije koje je pokušao da proširi Vuk Jeremić.

Foto: Printscreen Instagram

- Turska kaldrma je uklonjena kako bi bila obavljena zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi koje su stare više od pedeset godina. Kada se završi rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže od 10. novembra počinje slaganje kaldrme. Turska kaldrma se nalazi u magacinu JKP Beograd Put na Vilinim vodama, čisti se i priprema za vraćanje. Delovi kaldrme koji su uništeni biće obnovljeni. O tome svedoče slike iz magacina - poručio je Vesić.

Foto: Grad Beograd

Rekonstrukcija Skadarlije, ističe Vesić, u delu od Strahinjića Bana do Gospodar Jovanove biće završena 1.12., kako bi Skadarlija spremno dočekala naše goste za Novu godinu.

Rekonstrukcija u delu od Gospodar Jovanove do Bulevara Despota Stefana počeće prvih dana proleća, kako bi bila završena do maja 2018. godine.

- Obnavljajući Skadarliju vodili smo računa da radove izvodimo u fazama kako bi turisti mogli da posećuju ovu ulicu. Vreme rekonstrukcije je izabrano zajedno sa ugostiteljima, pa je tako česma na uglu Skadarske i Simine rekonstruisana u maju i junu ove godine, odnosno pre početka letnje sezone. Tako radi odgovorna vlast a prevarantima ostaje samo da lažu i izmišljaju - zaključio je Vesić na Fejsbuku.

#Goran Vesić

#Laž

#Vuk Jeremić

'