AKTUELNO

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je program predsednika Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i njegovih koalicionih partnera "po svaku cenu i što više pljuvati po Srbiji i njenim građanima".

- Iznošenjem sramnih kvalifikacija o Srbiji (Janković) nedvosmisleno pokazuje na čemu se zasniva politički program njega i njegovih koalicionih partnera Ðilasa, Šutanovca, Jeremića, Obradovića i sličnih - po svaku cenu i što više pljuvati po Srbiji i svim njenim građanima - navodi se u saopštenju.

Kako kažu, građani Srbije ni ne očekuju ništa drugo od njega nego da u svakoj prilici i na svakom mestu "pokazuje koliko mrzi Srbiju i da histerično baca ljagu na državne organe i institucije Srbije" sve ono što je, ističu, već radio dok je bio lažni zaštitnik građana sa platom od "tri hiljade evra narodnih para".

Janković, kako navode naprednjaci, nastavlja da "laže i izmišlja nekakva praćenja, progone i pretnje, a zaboravlja da su jedini koji prete u Srbiji on i njegovi koalicioni partneri - od toga kako će naprednjake obesiti na bandere, strpati u gasne komore...do toga da je za Vučića prava mera metak u čelo"

- Umesto da konačno kaže kako je ubijen Predrag Gojković njegovim pištoljem u njegovom stanu, i po čijem nalogu je kršio zakone i Ustav Srbije dok je uništavao i devastirao instituciju Ombudsmana, Janković nastavlja da laže... - kažu naprednjaci.

Ranije danas, Pokret slobodnih građana "upozorio je na Međunarodni dan borbe protiv fašizma i antisemitizma da Napredna stranka od Srbije sada i otvoreno pravi totalitarnu državu i poručio da će svi koji danas učestvuju u tome, sutra odgovarati"

#SNS

#Saša Janković

'