AKTUELNO

SNS je pozdravila efikasnost pripadnika MUP povodom rešavanja slučaja neovlašćenog upada u porodičnu kuću poverenice Nove stranke u Pećincima i privođenja pravdi počinioca, napominjući da su lideri DS i Nove stranke u vezi s tim događajem svesno obmanjivali građane

- Građani Srbije ponovo su imali prilike da vide koliki su lažovi Dragan Šutanovac i Zoran Živković i ostali iz te dosovske družine, koji su svesno lagali i obmanjivali građane da su naprednjaci, po nalogu Aleksandra Vučića, upali u porodičnu kuću poverenice Živkovićeve stranke kako bi je zastrašili i sprovodili nekakav politički progon- navodi se u saopštenju SNS.

Kako navode, iako je Srpska napredna stranka odmah reagovala i obavestila javnost da su u pitanju izmišljotine koje su plasirali Šutanovac i Živković kako bi ugrabili neki politički poen i naneli štetu SNS-u i Aleksandru Vučiću, oni su nastavili sa podmetanjima i namernim lažima.

Oni su pozvali Šutanovca i Živkovića da se izvine građanima Srbije.

Policija je danas uhapsila N. A. (1992) iz okoline Šapca, koji je "ušao" u kuću predsednice Opštinskog odbora Nove stranke u Pećincima u pokušaju da izvrši krađu, saopštio je MUP.

- Važno je reći da ova provala ni na koji način nije politički motivisana, već se dovodi u vezu sa više razbojničkih pljački u prethodnom periodu za koje se sumnjiči upravo N. A. - objasnio je Stefanović.

#Dragan Šutanovac

#SNS

#Zoran Živković

'