AKTUELNO

Gradski odbor SNS Beograd izdao je saopštenje u kojem navode da građani prestonice ne žele povratak na vlast onih političara koji su loše upravljali našim gradom, a dobro ličnim finansijama.

Jedini cilj Đilasa, Šapića, Jankovića i Jeremića, a pod palicom Miškovića, jeste još jedno pljačkanje Beograda i dug od 1,2 milijarde evra, kako bi mogli da se "bahate" po skupim gliserima i da se "grče" po luksuznim hotelima u centru Beča, saopštio je danas Gradski odbor SNS Beogad.

- Nažalost, u prethodnim godinama, kada su upravljali Beogradom, pokazali su da nisu kadri da se staraju o investicijama, komunalnom uređenju grada, niti su umeli da brinu o novom zapošljavanju Beograđana, kao ni o privlačenju stranih investicija - navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNS dodaje da je loša vlast Đilasa, Šapića i Šutanovca obeležena brojnim korupcionaškim aferama i bogaćenjem ljudi iz vrha tadašnje gradske vlasti.

Zato Gradski odbor Beograd SNS, kako navode, smatra da građani ne žele povratak na vlast onih političara koji su loše upravljali našim gradom, a dobro ličnim finansijama, već žele da svoje poverenje i podršku pruže onima koji su spremni, da zajedno sa građanima, donose odluke koje će omogućiti da svi građani Beograda žive bolje.

Đilas, koji je najavio da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda na predstojećim iznborima ima podršku Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića, a o saradnji na izborima PSG razgovara i sa Narodnom strankom Vuka Jeremića.

Pročitajte još: Za PREVARANTE Đilasa, Šapića, Šutanovca, Jankovića i Jeremića Beograd je SAMO PLEN!

#Aleksandar Šapić

#Dragan Đilas

#SNS

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

'