AKTUELNO

SNS: Laži i manipulacije su jedino što građanima nudi lopovsko-tajkunska koalicija pod vođstvom Miškovića.

Dragan Ðilas i Aleksandar Šapić su beogradskim elektranama ostavili dug od četiri milijarde dinara zbog neplaćenih računa za grejanje vrtića, bolnica i škola, a taj dug je vratila vlast SNS, saopšteno je danas iz te stranke.

- Laži i manipulacije su jedino što građanima nudi lopovsko-tajkunska koalicija pod vođstvom Miškovića. Šutanovac, Ðilas, Šapić, Janković, Jeremić, Živković i ostali koji su opljačkali građane, sada jurišaju na punu gradsku kasu - kažu naprednjaci reagujući na izjavu lidera DS Dragana Šutanovca da cena grejanja u Beogradu treba da se smanji i da se plaća po utrošku.

U SNS kažu da se elektrane danas posluju stabilno, a samim tim građani imaju stabilno grejanje.

- Još važnije novac se vraća upravo Beograđanima kroz kilometre nove toplovodne mreže. Samo u 2017. godini elektrane su imale preko 110 gradilišta. Neistina je da ne postoji mogućnost plaćanja po utrošku, jer Beograđani imaju opciju da odlukom Skupštine stanara zatraže i takvu vrstu obračunavanja - navodi se u saopštenju.

Oni ističu da SNS svakodnevno vodi brigu o Beogradu i građanima, te da će nastaviti da ulažu u infrastrukturu grada, u nov asfalt, nove vodovodne i kanalizacione mreže, u toplifikaciju.

- Beograđani zaslužuju jednake uslove bilo da žive u najužem centru grada ili na periferiji. Srpska napredna stranka je za protekle tri i po godine pokazala da su nam svi građani prvog prioriteta - saopšteno je iz SNS.

Pročitajte još: Dragišić: Država će se obračunati sa kriminalom i kriminalce će PRIVESTI PRAVDI

#Dragan Šutanovac

#SNS

'