AKTUELNO

Beograđani bi trebalo da podrže listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" jer ćemo dati sve od sebe da dostignemo cilj, a to je da Beograd bude bolji i "sa jos više duše", istakao je direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj doktor Zoran Radojičić, nosilac te liste.

- Pre svega zadovoljstvo mi je da budem prvi na listi profesionalaca, koji će dalje raditi na unapređenju i ulepšavanju našeg Beograda - kazao je Radojčić za Pink nakon potpisivanja liste koju predvodi.

On je poručio da voli Beograd koliko i svi drugi Beograđani, kao i da misli da ima prostora da bude još bolji, bez obzira što je, kako kaže, u poslednjem periodu dosta toga urađeno.

Prema njegovim rečima postoji prostora da "svi zajedno radimo na tome i dostignemo cilj da Beograd bude jedna od vodećih metropola u Evropi".

Na pitanje koliko će učešće u izborima promeniti njegov život i uticati na svakodnevne obaveze, Radojičić je naglasio da će mu posao u "Tiršovoj" biti na prvom mestu.

Dogovirili smo se da mije unapređenje te klinike na prvom mestu, ali da će istovremeno raditi obe stvari.

- Verujem da mogu da radim posao gradonačelnika dobro, a da li ću biti izabran zavisi od hiljadu stvari - zaključio je Radojičić.

'