AKTUELNO

Gradski odbor Pokreta socijalista Beograd dao je večeras punu podršku izbornoj listi "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd", za beogradske izbore koji su zakazani za 4. mart.

- Pokret socijalista će sa svojim prijateljima i saborcima iz Srpske napredne stranke nastaviti i dalje da se bori za bolji, razvijeniji i moderniji Beograd - navedeno je u saopštenju.

Baš zato što volimo Beograd, ističe PS, smatramo da naš grad zaslužuje da nastavi putem kojim je 2014.godine započeo da korača, a to je put ka društvu modernih evropskih prestonica.

Beograd može i mora da postane još bolje mesto za život svih Beograđana, a izborna lista "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd" je lista koju čine ljudi koji svojim kvalitetima i znanjima garantuju da je taj cilj ostvariv, naveo je PS.

- Za razliku od svih dosovskih partija koje Beograđanima nude samo mržnju prema jednom čoveku - Aleksandru Vučiću, mi pred beograđane izlazimo sa rezultatima četvorogodišnjeg marljivog i odgovornog rada. Pokret socijalista je ponosan što je deo tima koji voli Beograd - istaknuto je u saopstenju.

#Aleksandar Vučić

#Pokret socijalista

'