AKTUELNO

Beogradski izbori biće održani 4. marta ove godine.

Lepomir Ivković, glumac Narodnog pozorišta, rekao je u emisiji “Novo jutro” Televizije Pink da je pristao da se nađe na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" jer bi rezultati koje je SNS ostvarila sa svojim koalicionim partnerima u poslednje četiri godine i sa timom od gospodina Siniše Malog, od Gorana Vesića, Andreje Mladenovića mogli da se svrstaju u rubriku “Verovali ili ne”.

- Zato sam počastvovan pozivom da budem na listi za predstojeće izbore i učiniću sve koliko je u mojoj moći da pomognem jer ne možete reći nešto, a da nemate činjenice pred sobom. Da počnemo od toga da nije asfaltirano i renovirano desetine ulica, već 750 , to je činjenica koja se mora poštovati. Posle toliko godina otvoren je i muzej savremene umetnosti, a verujem da lista sa profesorom dr Radojičićem obavezuje da ti rezultati u naredne četiri godine budu još veći i još bolji – istakao je Ivković.

Foto: Printscreen

On je rekao da će se ako ova lista pobedi, i ako postane odbornik , pošto je po profesiji glumac, postarati da pozorište bude dostupno svima.

- Zato ponavljam da je za svaku pohvalu ovaj gest Jugoslovenskog dramskog pozorišta koje je otvorilo svoja vrata u svom jednomesečnom repertoaru za ljude sa mnogo manjim primanjima, sa kartama od 100 i 200 dinara. Voleo bih da to ne bude izuzetak, nego pravilo. Beograd ima dovoljno pozorišta da svako jednom mesečno u sezoni otvori svoja vrata – izjavio je Ivković.

Ivković je zamolio Beograđane da daju poverenja onima čiji se rezultati vide.

- Ako se zna da su u najavi takva kapitalna dela kao što je metro, novi most na Savi, onda dileme 4. marta ne bi trebalo da bude – naglašava Ivković.

#Izbori

#Lepomir Ivković

#SNS

'