AKTUELNO

Radio-televizija Studio B izdala je saopštenje koje prenosimo u celosti:

RTV Studio B zaprepašćen je činjenicom da je Demokratska stranka podnela krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Siniše Malog zbog, kako se navodi, zloupotrebe službenog položaja prilikom prodaje naše kuće. I samoj Demokratskoj stranci, i onom što je od nje ostalo, jasno da je svaka reč njihove krivične prijave čista laž.

Razumemo da u Demokratskoj stranci žele da zaborave svoju ružnu prošlost, zbog koje polako nestaju sa političke scene. Razumemo da im nedostaju vremena kada su se prema Studiju B, dok je bio javno preduzeće, ponašali kao prema svojoj privatnoj svojini.

Razumemo i da im ne odgovara ovakav Studio B, oslobođen direktnog uticaja politike i kritičan prema svim zloupotrebama i kriminalnim radnjama za koje odgovaraju, ili će tek odgovarati perjanice Demokratske stranke.

Tu nažalost, ne možemo da im pomognemo jer svako treba da čisti u svojoj kući, ali im za kraj ipak dajemo jedan savet. Politikanstvo koje Demokratska stranka pokazuje i ovakvim odnosom prema potpuno čistoj privatizaciji Studija B, dovelo ih je na rub političke propasti. Ako zaista žele Srbiju bez kriminala i korupcije, neka krenu od glave, svoje, i tuže Pajtića i Đilasa za potkradanje sopstvene stranke, a od Šutanovca, na sudu potraže objašnjenje na koji je način stekao novac za izgradnju velelepnog objekta na Vračaru, na mestu koje je u narodu poznatije kao Šutanovčev pašnjak.

Pročitajte još: VESIĆ ZA PINK: Vučić u Hrvatskoj pokazao dostojanstvo, poslao poruke mira i još jednom dokazao da je Srbija faktor stabilnosti u regionu!

#Demokratska stranka

#Siniša Mali

#Studio B

'