AKTUELNO

U Beogradu, u naselju Banjica, održana je tribina koalicije okupljene oko Demokratske stranke čija je lista 'Da oslobodimo Beograd', raskrinkana od samih članova demokrata. Na tribini su učestvovali Dragan Šutanovac, lider DS-a, Boris Tadić, predsednik SDS-a i Zoran Živković, vođa Nove stranke.

Posle nekoliko nezgodnih pitanja građana, učesnici tribine izgubili su strpljenje, i na površinu je ispilivao njihov “demokratski” karakter u svom punom sjaju.

Nakon konstatacije jednog od prisutnih građana kako mu se čini da u Demokratskoj stranci postoji jedna šizofrenija, koja je, kako kaže nasledna, i da je u samoj biti od početka Demokratska stranka bila seme razdora demokratije. I pitanja, kako sada mogu da garantuju ljudima bilo šta, kada nisu uspeli da zadrže jedinstvo DS-a.

Pored toga, ovaj gospodin je podsetio da je Evropska komisija Živkovićevu Vladu i Vladu Vojislava Koštunice optužila za 24 privatizacije koje nisu rešene.

- Igore, hvala, u redu zahvaljujem – pokušao je da ga prekine Šutanovac, i dodao:

- Novo vreme Igore! Ne samo novi ljudi, nova energija, novo poverenje, novo zajedništvo….zato smo skupa večeras ovde …

- Sačekajte! Sačekajte, nemojte da insinuirate, to nije korektno. Ja vam kažem kako je bilo, tako je bilo – dodao je Tadić.

Drugi gospodin je podsetio da u 21. veku nisu imali kanalizaciju, što nije normalno, i da je vlast pre desetak godina tražila od njih da daju po 300 evra za kanalizaciju, što ne mogu da razumeju.

Nakon žučne rasprave gospodin je podsetio da je nakon izlazka iz zatvora gospodin Milija Ćuća je nestao. 2010.na 2011.godinu. I izazvao opštu pometnju među njima.

-Ja nikada nisam čuo za Miliju Ćuću i nemojte da mi postavljate besmislena pitanja! - rekao je Tadić.

- A odakle si ti majke ti? Kome ti postavljaš pitanja? Ti ćeš nekome da pričaš! - pobesneo je Živković, očigledno izrevoltiran ovim pitanjem.

Ovaj “uspešan” skup završen je vređanjem penzionerke sa Banjice koju je Zoran Živković doveo do suza rekavši da kao Ličanka nema šta da traži u Beogradu.

#Boris Tadić

#Dragan Šutanovac

#Zoran Živković

#tribina

'