AKTUELNO

Aktivisti SNS jutros su u Paraćinu bili meta verbalnog napada, saopštio je opštinski odbor Srpske napredne stranke iz tog grada.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da najoštrije osuđuje napad na njene aktiviste koji se jutros dogodio u centru Paraćina.

OO SNS napominje da se napad dogodio kada je dvoje aktivista Srpske napredne stranke prikupljalo potpise podrške inicijativi za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Paraćinu i za smenu Saše Paunovića, aktuelnog predsednika opštine Paraćin.

Aktivistima SNS-a, kako kažu, je prišao nasilnik koji im je na najgrublji način i drsko uz mnoge reči uvrede rekao: „Jel imate sendviče da vam ih ja nabijem u d…?“ Nasilnik je bez ikakve bojazni vikao na njih i psovao, zatim im je dok je ulazio u auto dobacio još nekoliko uvreda i pokazao srednji prst.

- Zbog ovakvog nasilničkog ponašanja ljudi Saše Paunovića, potrešena devojka koja je bila na štandu u tom trenutku zbog šikaniranja koje je pretrpela zatražila je lekarsku pomoć, obzirom da ima hronične probleme sa srcem – navode naprednjaci.

OO SNS Paraćin saopštava da je protiv nasilnika podneta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, a policija je po registraciji otkrila lice koje je pravilo problem na štandu SNS-a. Zbog ovog napada i da bi predupredila mogući nastavak pretnji, policija će podneti i zahtev za oduzimanje oružja, jer je Paunovićev batinaš u evidenciji da poseduje oružje.

OO SNS Paraćin napominje da je najagilniji u pretnjama, Paunovićev omiljeni kriminalac, osuđivani narkodiler Elvir Stanković, koji na društvenim mrežama propagira politiku Saše Paunovića dok u isto vreme preti svim neistomišljenicima i članovima Opštinskog odbora SNS. Istovremeno, Paunović mu daje i otvorenu podršku lajkovanjem objava, a uz to mu finansira i navijačku grupu gde ovaj okuplja huligane, a sve u nadi da će tako osigurati opstanak na vlasti.

Građani zbog sve lošijeg stanja, kako stoji u saopštenju, u Paraćinu i samovolje predsednika Opštine Saše Paunovića i čelnika Opštine daju sve veću podršku inicijativi OO SNS-a Paraćin, jer u novim izborima vide jedini izlaz i više se ne boje Paunovićevih batinaša.

#Paraćin

#SNS

'