AKTUELNO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora koji predstavljaju svoje zemlje u Republici Srbiji na nerezidencijalnoj osnovi. Akreditivna pisma su predali:

1. Čailert Limsombun, ambasador Kraljevine Tajland2. Zenebu Tadese Voldecadik, ambasador Savezne Demokratske Republike Etiopije 3. Batir Kurbanmuradovič Nijazlijev, ambasador Turkmenistana 4. Kere Dijedone, ambasador Burkine Faso 5. Orla O`Hanrahan, ambasador Irske 6. Maris Klišans, ambasador Republike Letonije 7. Lurdes Žisel Antonija Viktorija-Kruse, ambasador Dominikanske Republike 8. Paulina Pejšens Abajage, ambasador Republike Gane

Foto: Tanjug

Predsednik Vučić je ambasadorima rekao da mogu da računaju na njegovu veliku podršku u radu, kao i na dobru saradnju sa državnim organima Srbije, bez obzira na to što nisu stalno u Beogradu. On je izrazio očekivanje da Srbija sa svim zemljama, čiji su ambasadori danas predali akreditivna pisma, unapredi politički dijalog i ekonomske veze, s obzirom na postojeće mogućnosti.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

#ambasador

#predsednik

'