AKTUELNO

Luka Božović, saradnik Instituta za evropske poslove je na svom tviter nalogu besramno zapretio Milenku Jovanovu, potpredsedniku Srpske napredne stranke.

- Ako neko vidi Milenka Jovanova recite mu da će jednog dana morati da izađe na ulicu nezaštićen - napisao je Božović reagujući na kritiku koju je Jovanov uputio na račun lidera opozicije.

Foto: TvPink Printscreen

Reagujući na pretnje koje su preko tvitera upućene Jovanovu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da zbog toga nije mnogo zabrinut.

- Ja moram da vam kažem da sam izašao prethodnih dana, potpisao sam da mi ne treba obezbeđenje, ljudi su se čudili, izašao sam. Pa šta će da urade? Đilas, Janković, Jeremić, oni će nešto da urade? Ne razumem. Oni hoće nekog da biju, ili šta? Ti mnogo hrabri, mnogo jaki ili šta su već. Možete da mislite šta bi radili da su na vlasti ako takve pretnje izriču sa tih mesta, kada su u opoziciji. Možete da mislite kako bi se bahato i arogantno ponašali da su na vlasti – ocenio je Vučić.

- To obično izgleda ovako: Kada gledaju na mali ekran, „E, kako bih ja ovom sve i svašta“, a kada baš dođem ispred njega, onda „Stani malo, nije to baš tako“ – rekao je Vučić i zaključio da pretnje Jovanovu nisu razlog za brigu, već su samo ružne i nevaspitane.

#Milenko Jovanov

#Pretnja

#SNS

#Tviter

'