AKTUELNO

Srpska napredna stranka - Opštinski odbor Paraćin poziva građane da u utorak 19.juna 2018.godine, sa početkom u 19 časova, u prostorijama gradskog pozorišta u Paraćinu prisustvuju podnošenju izveštaja o broju prikupljenih potpisa za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u opštini Paraćin.

Oni su ranije najavili kako bi bilo najbolje da se povodom dešavanja u toj opštini u poslednje vreme u toj opštini što hitnije raspišu vanredni lokalni izbora zbog političke situacije koja je, kako su rekli neizdrživa.

Podsetimo da su nedavno u Paraćinu aktivisti SNS-a bili meta verbalnih napada. Tom prilikom pripadnici privatnog obezbeđenja predsednika Opštine Saše Paunovića izneli su uvrede na račun opozicionog odbornika Jedinstvene Srbije što je bila inicijalna kapisla da SNS donese odluku da je potrebno što hitnije raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

Takođe, oko 250 građana koji su došli da čuju i vide šta se to dešava na hitnoj sednici skupštine opštine bili su fizički sprečeni da uđu i prisustvuju sednici. Takođe, građani od kojih neki stariji od 80 godina, fizički su bili sprečeni da uđu u salu od strane,  kako su isticali u Opštinskom odboru, osuđivanih narko dilera i batinaša, koje je angažovao Predsednik opštine Saša Paunović.

Saša Paunović, kandidat za potpredsednika Demokratske stranke koja uživa manje od dva odsto podrške među građanima očigledno pribegava metodima svojih učitelja Đilasa, Jankovića i Jeremića pa primenjuje silu radi vlasti - ističu u SNS Paraćin.

Građani  zbog sve lošijeg stanja u Paraćinu i samovolje predsednika Opštine Saše Paunovića i čelnika Opštine daju sve veću podršku inicijativi OO SNS-a Paraćin, jer u novim izborima vide jedini izlaz i više se ne boje Paunovićevih batinaša.

#Izbori

#Paraćin

#SNS

'